Ihanat asiakkaat

Tässä kun kiireaika on käsillä, mikä väkisin tarkoittaa sitä, että tämä kirjanpitäjä ei ihan aina ehdi heti reagoimaan eikä muista kaikkea mitä tahtoisi muistaa ja välillä tulee mokattuakin, ja kokee kaikesta tästä harmitusta, niin asiakkaat pelastaa päivän!

Nyt en postaa mitään kuivaa asia-tietoa, halusin vain tulla kertomaan, että mulla on ihan huipputyyppejä asiakkaana, toivottavasti luette tämän 🙂

Mä olen saavuttanut tällä saralla sen, mistä aikanaan haaveilin. Kirjanpitäjä ei ole yrittäjälle vain välttämätön paha, vaan me tehdään oikeesti yhteistyötä ja jaetaan muitakin asioita, kuin vain numeroita ja papereita.

Saan välillä niin ihania viestejä, tulee runoja materiaalien mukana, kiitoksia siitä, että olen ollut tukena ja mukana, vitsejä ja meemejä whatsappiin 😀 Ja vaikka olen joskus joutunut omien järjestelyjeni vuoksi myös luopumaan muutamista asiakkaista, sekään ei ole kertaakaan johtunut asiakkaasta. Myös te olette olleet huipputyyppejä ja olen saanut olla hyvillä mielin siitä, etten ole siirtänyt vaikeuksia kenellekään eteenpäin.

Joten kiitollinen olen, että asiat on näin hyvin ja toivoisin, että kaikilla kävisi yhtä hyvä tuuri. Kun työ tuntuu hyvälle, on iso osa elämästä mallillaan!

Näissä tunnelmissa tänään(kin), ja kiitos teille, keille se kuuluu <3

Leave a comment

© Copyright 2014 - Kirjanpitosi.fi